Actief OUD

 

Limburgse wijnroute

Om het wijntoerisme in Limburg een positieve impuls te geven hebben we naast deze website ook een Limburgse Wijnroute ontwikkeld. Toeristen en andere geïnteresseerden kunnen met deze speciaal ontworpen vouwkaart op zakformaat een tocht maken langs wijngaarden, wijnbars en restaurants in Nederlands als Belgisch Limburg. Lees verder »

Overige activiteiten

Route des Vins gaat diverse activiteiten organiseren rond de thema’s goed eten en mooie wijn:

Route des Vins reizen
Het komend jaar zullen wij ook beginnen met de eerste wijn en spijs reis. Als er voldoende interesse voor is gaan wij aan de slag om een reis samen te stellen. De informatie hierover zullen we je vrijblijvend toesturen. We denken aan de onderstaande mogelijkheden.

  • Route des vins reis naar een interessante wijnregio in Portugal, Zuid Afrika, Italië of Frankrijk;
  • Route des vins en golf;
  • Route des vins en cultuur;
  • Route des vins en muziek.

We hebben wel alvast een trip in de aanbieding: een wijn en spijs reis naar Portugal.

Route des Vins proeverij
Regelmatig zullen we een wijn en spijs proeverij organiseren op een leuke locatie in Zuid Limburg. Een interessante en aangename kennismaking met mogelijke wijn en spijscombinaties.
Route des Vins broederschap
Voor de echte liefhebbers gaan wij binnenkort een wijn en spijs broederschap oprichten. Deze broeders zullen regelmatig bij elkaar komen en op een aangename wijze kennis en ervaring uitwisselen.

Wil je op de hoogte blijven van onze geplande activiteiten, meld je dan vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en geef aan waar je interesse naar uitgaat.

Zelf maken

Natuurlijk richten we ons ook op de hobbykoks thuis. Wil je zelf aan de slag dan kun je eens kijken bij diverse heerlijke recepten die we van professionele koks met onze lezers mogen delen.

Daarnaast hebben we een bedrijvengids van regionale smaakmakers: door ons aanbevolen winkels en leveranciers van kwaliteitsingrediënten.