Limburgse wijn en spijs kaart

0
528
dineren met limburgse wijn

De leukste manier om de Limburgse wijn te ontdekken is erop uit te gaan. Bezoek de wijngaarden, praat met de wijnboeren en proef hun wijnen. Zoals bijvoorbeeld bij wijngaard Sint Martinus in Vijlen, wijngaard Fromberg of wijndomein Holset. Ga daarna naar eens kijken wat een kok ermee kan doen. Mooie combinaties van streekgerechten met lokale wijn.

wijn en spijs eventkaart
Klik hier om de kaart als PDF groot te bekijken.

Met de Wijn & Spijs Event kaart maakt u kennis met de verschillende Limburgse wijnen. Bij de kaart zitten drie bonnen die u kunt inruilen voor telkens een verrassende smaaksensatie naar keuze, bijvoorbeeld bij de Burgemeester Quicx (St Gerlach), Gerardushoeve (Epen), Bie de tantes (Eys), of Wijnbar Wienkontor (Maastricht).

Of ga gezellig dineren bij de deelnemende restaurants die een speciaal Limburgse wijn en spijs menu hebben bedacht zoals Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht, Restaurant Juliana en de bistrot de Liege (Chateau Sint Gerlach) in Valkenburg.

Bovendien ontvangt u ook de Limburgse wijnroutekaart (route des vins) met een totaaloverzicht van de Limburgse wijngaarden.

De Limburgse Wijn en Spijs Event kaart is geldig vanaf 1-9 tot 30-11 2017 en voor slechts euro 19,50 te koop in onze webshop, maar ook vanaf 1 september bij een aantal verkooppunten:

  • Promotiebureau Limburgse wijnen, Bassinkade 8 Maastricht
  • Promotiebureau Limburgse wijnen, Domein Holset, Lemiers
  • Beaujean Vacances, Gulpen
  • VVV Maastricht
  • VVV Zuid Limburg