Geef je op als plukker

0
60

Extra handen in oogsttijd zijn welkom. Kom gezellig mee plukken. Wees er snel bij, want het aantal plukkersdagen op zaterdag in oktober is al vol.

Hoe gaat zo’n dag? Je start met de uitleg van het plukproces, uiteraard met koffie en vlaai. Van 10.00 – 12.00 uur ga je plukken, om vervolgens te genieten van een lunch met soep, broodjes en een glas wijn. Daarna is het weer vol aan de bak: van 1300 – 1700 uur ga je weer plukken. Vanaf 17.00 uur kan je de kelders bekijken waar geplukte druiven direct verwerkt worden en afsluitend toosten met een glas bubbels. Als dank mag je een fles wijn mee naar huis nemen.

Kijk op de site van www.wijngaardmartinus.nl voor meer informatie. Of meld je aan bij een van de andere deelnemende wijngaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in