Steenbergfeest in Epen

0
496

Zondag 22 september organiseert Harmonie Inter Nos het Steenbergfeest. Dit wordt een gezellig feest voor jong en oud met een regionaal karakter.

Het feestterrein is gelegen tegen over Hotel ons Krijtland onder aan Wijndomein de Steenberg van familie Creusen, lokaal ook bekend als Schuttersweide “de lege huls”.

Vanaf 12.00 uur kunnen bezoekers terrecht voor een kop koffie of thee met een stuk van onze heerlijke zelf gebakken vlaaien.

Omstreeks 13.00 uur zal Harmonie Inter Nos zorgen voor warme klanken met een sfeervol klein concert.

Daarna is er een gezellig samenzijn voor iedereen, jong en oud, er is voor elk wat wils.
Voor de jeugd is er een springkussen en de jeugdleden van Harmonie Inter Nos zullen zelf gebakken wafels aanbieden.

Voor de oudere jeugd is er een wijnstand waar de heerlijke lokale wijnen van Domein Steenberg geproefd kunnen worden. Luc Creusen zal met veel passie over de wijnen vertellen. Naast de lokale wijnen zijn er ook diverse andere wijnen te proeven.

Natuurlijk is er ook een bierstand waar naast pils ook andere regionale bieren te proeven zijn.

Waar gedronken wordt moet ook gegeten worden en daarom is er een BBQ van de lokale varkenshoeder “dr Kuusj”. Verder zijn er nog diverse andere stands met andere lokale streekproducten zoals chocolade, stroop en diksappen.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren tegenover Hotel ons Krijtland en ben je in 2 minuten wandelend door de wijnranken op het terrein. Te voet is het terrein bereikbaar via diverse wandelwegen zoals de Witseborn, Dorphof of het Epener Bos.

Het zal zeker de moeite waard zijn hier op 22 september een kijkje te gaan nemen. Harmonie Inter Nos nodigt u van harte uit!