Stichting verzet de bakens

0
113
Isabel, Claudia en Patrick het nieuwe bestuur van stichting promotie Limburgse wijnen

“De stichting promotie Limburgse wijnen is er in geslaagd om een substantiële bijdrage te leveren in de ontwikkeling van het Zuid Limburgse wijntoerisme en daarmee de bekendheid van de Limburgse wijnen. Nu de vraag naar de steekwijn groter is dan het aanbod en het wijntoerisme groeiende is, is het tijd om de bakens te verzetten. Ik doe een stap terug voor een nieuw bestuur. Dat als doel heeft de verdere ontwikkeling van de wijnbouw en het toerisme te borgen middels een beleid.” aldus aftredend bestuurslid Jules Odekerken.

Het nieuwe bestuur van de stichting promotie Limburgse wijnen bestaat uit voorzitter Claudia Bisschops en de nieuwe bestuursleden, Isabel Titulaer en  Patrick Franken. Er is ook nog een zetel beschikbaar die ingevuld gaat worden door een Belgische bestuurder om zo de link naar Belgisch Limburg te verankeren. Titulaer gaat de communicatie en perscontacten doen en Franken zal de taak van penningmeester op zicht nemen.

De Noord Limburgse Weinakademiker Isabel Titulaer heeft een adviesburo voor wijn marketing; spranklingbusiness. En Patrick Franken is vooral bekend door zijn Limburg wine trail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in