Home Webwinkel Boeken UITVERKOCHT Langs de Limburgse wijngaarden

Route des Vins webwinkel

UITVERKOCHT Langs de Limburgse wijngaarden

 11,00 incl. btw

15 wandelingen van 7 tot 13,5 km lengte in Nederlands en Belgisch Limburg. Met goede routebeschrijvingen, veel informatie over de bezienswaardigheden, veel foto’s en overzichtelijke kaarten.

Lees meer »

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Wij hebben in de winkel Bassinkade 8 Maastricht ook wijngerelateerde boeken zoals ‘Langs de Limburgse wijngaarden’ van Kees Bos.

Limburgse wijngaarden liggen vaak op nog onbedorven plekjes. Tussen de heuvels, langs rivieren en beken, in fruitteeltgebieden en zelfs aan de rand van de stad Maastricht zijn de mooiste wandelingen te maken. U ziet waar de laatste decennia de druiven worden gekoesterd die resulteren in heerlijke wijnen.

Wandelaar Kees Bos schreef eerder de gids ‘Vervoering in de Voerstreek’, maar hij moet menigmaal in vervoering zijn geraakt tijdens zijn tochten en zoektochten naar de beste wandelwegen langs Limburgse wijngaarden.

Deze tochten hebben geresulteerd in 15 wandelingen van 7 tot 13,5 km lengte in Nederlands en Belgisch Limburg. Met goede routebeschrijvingen, veel informatie over de bezienswaardigheden, veel foto’s en overzichtelijke kaarten.

In winkelmand