Home Webwinkel Overige Lidmaatschap ‘Vrienden van Limburgse wijn’

Lidmaatschap ‘Vrienden van Limburgse wijn’

 5,00 incl. btw

Als lid van de wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’ lees je elk kwartaal de laatste nieuwtjes in onze nieuwsbrief, heb je recht op korting bij aankopen en krijg je uitnodigingen voor allerlei activiteiten, zoals proeverijen en bezoekjes aan wijngaarden.

Categorie:

Beschrijving

Als lid van de wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’ lees je elk kwartaal de laatste nieuwtjes in onze nieuwsbrief, heb je recht op onder andere korting bij aankopen en krijg je uitnodigingen voor allerlei activiteiten, zoals proeverijen en bezoekjes aan wijngaarden.

Word nu lid voor slechts 5 euro per jaar!

+ gratis een digitale route des vins kaart  

Aanvullende informatie

  • Direct na aankoop ontvang je een mail met een overzicht van de actuele privileges.
  • Door lid te worden geeft je ons toestemming om je elk kwartaal per e-mail een nieuwsbrief te sturen en je op de hoogte te houden van nieuwtjes en recente aanbiedingen.
  • Je ontvangt op je e-mailadres een afbeelding van je clubkaart plus een PDF van de Route des Vins kaart. De clubkaartafbeelding kun je gebruiken om aan te tonen dat je clublid bent. Er worden ook fysieke clubkaarten en zogenaamde Dormio Resort Maastricht-kaarten uitgebracht. Om deze te kunnen gebruiken hoef je je alleen nog maar even te registreren.
  • Je kunt jezelf op ieder moment weer uitschrijven.