Proeverij van wijnen uit het proefpakket Limburgse wijnen

0
326
PublicDomainPictures / Pixabay

Limburgse wijnen krijgen steeds meer de aandacht onder wijndeskundigen en wijnliefhebbers. En terecht! De wijnen uit de regio voldoen bijna allemaal aan de kwaliteitscriteria van de BOB (Beschermde Oorsprongsbenaming, vergelijkbaar met een Appellation d´Origine Protegé) en/of winnen vaak prijzen tijdens internationale wijnkeuringen. Iets waar we trots op mogen zijn.

Bent u nieuwsgierig naar de ontwikkeling en kwaliteit van de wijnen? Op vrijdag 20 september, de dag van de lancering van het ´Proefpakket Limburgse Wijnen´, kunt u ze komen proeven. Dit Proefpakket Limburgse Wijnen bevat een aantal door Maurice Warnier (Vinteur) geselecteerde wijnen, passend bij het seizoen. Deze, en een aantal andere wijnen (in totaal 10) zijn die avond tussen 19.30 en 22.00 uur te proeven bij de Wienkontor, Bassinkade 8 te Maastricht.

Tijdens de proeverij wordt gebruik gemaakt van een wijn-strippenkaart. Het aangeschafte “Proeverij ticket” is gelijk ook uw wijn-strippenkaart! Op vertoon van de strippenkaart kunt u de 10 verschillende wijnen proeven.

Naast de wijn, kunt u genieten van authentieke Limburgse liedjes van Ruud Verhoeven uit Gulpen en de kundige uitleg en service van Maurice op een bijzonder prachtige locatie. De wijn-strippenkaart kost € 26,50 incl. btw per persoon. Er zijn hapjes te verkrijgen van omliggende horeca ondernemers.

Het proefpakket Limburgse Wijnen, evenals de overige Limburgse wijnen zijn die avond uiteraard te koop (bestellen of direct meenemen)

De organisatie van deze proeverij is in handen van Con Panayotopoulos (BK7 Wienkontor) en Maurice Warnier (Vinteur)

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/459BB65327BE