Wine Fair Lanaken 27 t/m 29 oktober 2018

0
17

Het leukst wijnevenement van Vlaanderen is de Wine Fair (zie ook de Facebook-pagina) in Lanaken. Op 27, 28 en 29 oktober kun je in het cultureel centrum van Lanaken tientallen stands bezoeken.

De Wine Fair is zoveel meer dan een gewone wijnbeurs. Live bands zullen het event opluisteren en er zijn verschillende eetstanden. Chocolatiers matchen de lekkerste chocolade met de beste wijnen, je kan aan den lijve ondervinden dat kaas niet enkel smaakt met bier, en genieten van streetfood in het pop-up restaurant of aan diverse foodtrucks.

Stefan Frissen: “We bieden heel wat rand-animatie aan. Dit maakt van de Wine Fair een waar ‘outside the box’-gebeuren, een lifestyle event waar jong en oud zal kunnen genieten van alles wat er rond hen gebeurt en dat alle zintuigen zal prikkelen. Natuurlijk kun je na dit alles je favoriete wijn aankopen en meteen mee naar huis nemen of bestellen. Om de wijnkeuze wat gemakkelijker te maken, hebben we ons zogenaamd S-Team, bestaande uit een aantal sterrensommeliers, op voorhand een aantal wijnen laten quoteren. De vijf beste wijnen krijgen bovendien ook een quality label.”

Op vertoon van de Vrienden van Limburgse Wijn clubkaart mag je gratis iemand meenemen. Dus twee personen samen voor slechts 4 euro entree!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here