Informatie voor de horeca en handel

De stichting promotie Limburgse wijnen ondersteunt de horeca die Limburgse wijn wil gaan schenken. Ook de wijnhandelaren die Limburgse wijn willen gaan verkopen kunnen rekenen op de stichting.

Horeca

Op dit moment zijn wij een training aan het ontwikkelen voor bedienend personeel. “Hoe breng je de Limburgse wijn onder de aandacht bij je gasten?”

Naast de training ontwikkelen wij ook point of sale materiaal, zodat uw gast op de verkrijgbaarheid van Limburgse wijn wordt geattendeerd. Voor de training die een hele dag duurt rekenen wij een bescheiden prijs.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om extra gasten te werven. U bedenkt een aanbieding voor de vrienden van de Limburgse wijn (wijnclub). Deze publiciteit is gratis.

Met een raamsticker kunt u bekend maken dat u Limburgse wijn schenkt (“Wij schenken Limburgse wijn”.) De sticker is gratis verkrijgbaar.

Wijnhandel

Daarnaast zijn wij voor de wijnhandel bezig om een verpakkingslijn te maken. Op de verpakking staat de verwijzing naar de Limburgse wijn.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om extra klanten te werven. U bedenkt een aanbieding voor de vrienden van de Limburgse wijn (wijnclub) Deze publiciteit is gratis.

Met een raamsticker kunt u bekend maken dat u Limburgse wijn verkoopt (“Wij verkopen Limburgse wijn”). De sticker is gratis verkrijgbaar.

Wijnproducent

Wijnproducenten kunnen wij helpen om meer bezoek te krijgen waarmee rechtstreekse verkoop bevorderd wordt. Bijvoorbeeld met een overzichtskaart (routedesvins-kaart).

Ook geven wij marketing- en communicatieadvies.

Wij ondersteunen elk initiatief die de bekendheid en de afzet van Limburgse wijn bevordert. Een belangrijke aanjager daartoe is het stimuleren van het wijntourisme