De stichting

De stichting Promotie Limburgse Wijnen is in april 2017 opgericht met als ideëel doel het bevorderen van de bekendheid van Limburgse wijn en de verkoop ervan. Om dat te realiseren hebben wij ervoor gekozen voor “het ontwikkelen van het gerelateerde wijntoerisme.”

“Kom in Contact met Limburgers, met hun natuur, cultuur en geniet van de streekwijn”

Als zodanig ondersteunt de stichting alle initiatieven die de bekendheid en afzet en de beleving van Limburgse wijn bevorderen. Bij deze ook een oproep om de ideeën te delen die de stichting kan steunen.

De stichting wil haar doelstelling bereiken door vanuit een onafhankelijke positie initiatieven te nemen en te ondersteunen, samen met wijnboeren, regionale bestuurders, wijnhandel en horeca. Daarbij wordt de stichting geholpen door donaties.

 

 

Hoe kunt u ons helpen?

  • als vrijwilliger, help mee om promotionele activiteiten uit te voeren;
  • word lid van de wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’
  • doe een jaarlijkse donatie als belanghebbende (bijv. wijnproducent, wijnhandel, groothandel, horeca, verblijfsaccommodatie, toeristische bedrijven en organisaties, gemeenten);
  • sponsor een van onze uitgaven;
  • deel onze berichten op social media.

In alle gevallen neem svp contact met ons op: secretariaat@routedesvins.nl

Bestuur

Het huidig bestuur wordt gevormd door Jules Odekerken en Henk Spit en voorzitter Claudia Bisschops.

Voormalige bestuursleden waren Erik Leferink (2017 en 2018) en Bert Kannegieter (2018 en 2019). Zij zijn “Vrienden voor het leven”.

De stichting

Stichting Promotie Limburgse Wijnen
p/a Oude Akerstraat 56, 6268 NE Bemelen
KvK: 68666713