4.7 C
Maastricht, Zuid-Limburg
Home Webwinkel

Route des Vins webwinkel

Webwinkel

Met zorg geselecteerde wijnproducten

Je vindt hier een eerste selectie leuke wijngerelateerde artikelen. Binnenkort volgen meer producten en starten we bovendien met wijnverkoop, dus houd onze site in de gaten!

Resultaat 1–10 van de 14 resultaten wordt getoond

Aantal producten per pagina:
 • Lidmaatschap ‘Vrienden van Limburgse wijn’

   5,00

  Als lid van de wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’ lees je elk kwartaal de laatste nieuwtjes in onze nieuwsbrief, heb je recht op korting bij aankopen en krijg je uitnodigingen voor allerlei activiteiten, zoals proeverijen en bezoekjes aan wijngaarden.

 • Abonnement Wijn & Wijngaard

   35,00

  Wijn en Wijngaard is hét vakblad voor de Nederlandse en Vlaamse wijnbouw. Verschijnt ieder kwartaal en is gericht op zowel hobby wijngaardeniers als professionals.

 • Aanbieding! Limburgse wijnroutekaart

  De Limburgse wijnroutekaart

   8,99  7,50

  Ontdek de Limburgse wijnen met deze Limburgse wijnroutekaart. Er staan wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg op, waarvan je er vele kunt bezoeken.

 • Aanbieding! Kastje met frontjes van champagnekistjes

  Handgemaakt kastje

   310,00  290,00

  Met de voorkantjes van bekende champagnekistjes verwerkt in de laden. Nergens anders te koop. prijs op aanvraag.

 • Kurkentrekker van hout en metaal

  Sommeliersmes

   30,00

  Dit is de enige professionele kurkentrekker zoals die hoort te zijn. In drie soorten hout te verkrijgen.

 • Leuke wijnspreuken naar eigen keus

  Maak een keuze uit de vele wijnspreuken die er zijn en schilder Robert Jan van Melle maakt daar een vrolijk werkje van met acrylverf op een houten paneel.

 • Druivenplukkersmand

  Druivenplukkersmand

   100,00

  Druiven plukken op de oude manier. Door de toenemende mechanisatie is dit een echt collectors item. De plukmand die op de rug wordt gedragen.

 • Schilderij Robert Jan van Melle

  Wijnlandschap

  Een prachtig schilderij van Robert Jan van Melle. Zicht op Maastricht en op de achtergrond de Limburgse wijngaarden. Tot aan de andere kant van de zee waar de beroemde wine valley’s liggen.

 • wijnvat

  Eiken wijnvat

   210,00

  Dit eiken wijnvat staat in onze shop aan de Bassinkade 8 in Maastricht. Erg leuk voor uw eigen wijnkelder of buiten als tafel. Maar natuurlijk kun je hem ook gebruiken als regenton. Beschildering is ook mogelijk!

 • Handgemaakte Franse ladenkast met wijnkistfrontjes

  Kast op maat

  Handgemaakte unieke Franse (laden)kast met frontjes van wijnkistjes. Dit voorbeeldmeubel is te zien en te koop in onze winkel aan de Bassinkade 8 in Maastricht.