Home Webwinkel

Route des Vins webwinkel

Webwinkel

Met zorg geselecteerde wijnproducten

 

Resultaat 1–10 van de 21 resultaten wordt getoond

Aantal producten per pagina:
 • Boek: Vrienden van Limburgse Wijn

   14,50 incl. btw

  Een leuk boekje over de Limburgse wijngaarden. Over de wijngaardeniers en hun passie. Je treft ook een overzicht aan van de ruim 50 wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg.

 • UITVERKOCHT Langs de Limburgse wijngaarden

   11,00 incl. btw

  15 wandelingen van 7 tot 13,5 km lengte in Nederlands en Belgisch Limburg. Met goede routebeschrijvingen, veel informatie over de bezienswaardigheden, veel foto’s en overzichtelijke kaarten.

 • Tekening met wijn

   12,00 incl. btw

  Mathy Engelen heeft speciaal voor de Vrienden van Limburgse wijn een vierluik gemaakt. De vier wijngaarden zijn Apostelhoeve, Wijnkasteel Genoels Elderen, Hoeve Nekum en het kleine wijngaardje van Chateau Neercanne. Het bijzondere is dat deze met wijn zijn ingekleurd.

 • Baret

   30,00 incl. btw

  Een beetje wijnboer draagt hem, de beroemde baret. Voor de Limburgse wijnboer natuurlijk de rode. Voor de vrienden van Limburgse wijn nu ook verkrijgbaar in de winkel en per post. Voorzien van een (afneembare) minibutton.

 • In onze winkel aan de Bassinkade 8 te Maastricht verkopen wij ook Limburgse wijn, met of zonder geschenkverpakking. Loop eens binnen en zoek je favoriet uit.

 • Streekproducten

  In onze winkel zijn ook streekproducten te koop zoals jams, honing, koffie, bier, pindakaas, servies en cadeaupakketten. Loop eens binnen!

 • Wijnrekken

  Wij hebben een hele serie wijnrekken in ons assortiment opgenomen. Het bijzondere is dat deze rekken de zijkant van de fles tonen. Dat geeft een heel apart beeld. Zeker als je meerdere rekken naast elkaar gaat plaatsen. Ze zijn er in diverse maten.

 • Wijn en Wijngaard 2018 – editie 1 (GRATIS)

   0,00 incl. btw

  De eerste editie van 2018 van het vakblad Wijn en Wijngaard nu als gratis PDF, met in deze editie onder andere de artikelen: Zonlicht en de groei van wijnstokken, Drosophila Suzukii in de Nederlandse wijngaard, Bodemkennis, etc.

 • Wijn en Wijngaard 2018 – editie 2

   9,00 incl. btw

  De interactieve PDF van Wijn en Wijngaard 2018 editie 2, vol met interessante artikelen. In dit nummer onder andere: Bladbemesting, Van wortelkleur naar wijngeur, Meten van het alcoholgehalte, etc.

 • Wijn en Wijngaard 2018 – editie 3

   9,00 incl. btw

  De interactieve PDF van Wijn en Wijngaard 2018 editie 3, vol met interessante artikelen. In dit nummer onder andere: Oechsle-tabellen, Migratie van ongewenste stoffen in wijn, Van onder de hoed, etc.