15.3 C
Maastricht, Zuid-Limburg
Home Wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’

Wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’

Route des Vins

Daar waar de Romeinen ooit hun wijngaarden hadden staan zijn nieuwe gaarden aangeplant; inmiddels meer dan 50 in Belgisch en Nederlands Limburg. Steeds meer mensen ontdekken de Limburgse wijnen. En terecht, want de kwaliteit is enorm gestegen. Een streekproduct waar wij trots op zijn!

Voordelen voor “Vrienden van Limburgse wijn”

Als je ook een liefhebber bent van Limburgse wijn dan moet je zeker lid worden van de wijnclub ‘Vrienden van Limburgse wijn’. Zo lees je elk kwartaal de laatste nieuwtjes in onze nieuwsbrief en krijg je uitnodigingen voor allerlei activiteiten, zoals proeverijen en bezoekjes aan wijngaarden. Of een wijnmakersdiner, waar je kennismaakt met de wijnmaker en zijn of haar verhaal, en verschillende wijn en spijscombinaties kunt proeven.

Onze thuisbasis is Limburg, maar liefhebbers van Limburgse wijn wonen natuurlijk overal in het land. Bij voldoende belangstelling zullen wij dan ook in de Randstad en andere regio’s activiteiten organiseren.

ontvang een fraaie routekaart met alle Limburgse wijngaarden en krijg korting op je wijnaankoop

Lid worden van ‘Vrienden van Limburgse wijn’

Lid worden kost je slechts € 5,- en je ontvangt daarvoor een clubkaart en een gratis overzichtskaart van de Limburgse wijngaarden (ter waarde van € 7,50).

Kom je als lid van ‘Vrienden van Limburgse wijn’ naar Limburg, dan kunnen wij dit voor je regelen:

  • Bezoek aan een wijndomein voor een rondleiding met uitleg over de vinificatie, bezoek aan de wijngaard en proeverij van de wijn(en).
  • Bezoek aan een restaurant waar je kunt genieten van mooie combinaties van Limburgse wijn met gerechten en gerechtjes.
  • Wijn kopen met korting. Altijd een (lokale) assistent beschikbaar voor advies en tips.

    Laatste berichten