Vakblad Wijn en Wijngaard

Bent u geïnteresseerd in wijnbouw? Droomt u van uw eigen wijngaard, of heeft u er al een? Wilt u uw kennis vergroten en leren van de ervaringen van anderen? Neem dan een abonnement op het vakblad Wijn en Wijngaard.

In de lage landen is de wijnbouw sterk aan het groeien en snel aan het professionaliseren. Blijf bij met Wijn en Wijngaard. Boordevol interessante en specifieke artikelen over wijnbouw en vinificatie. Voor zowel de startende als de gevorderde wijnbouwliefhebbers.

Wijn en Wijngaard 2019 nr. 4

In elk nummer staan enkele (vertaalde) toegankelijk geschreven wetenschappelijke artikelen, een mooi portret van een bijzondere wijngaard, wijn en spijs, praktische tips en wijnbouwnieuws. Bij elkaar ca. 38 pagina’s, elk kwartaal weer. Inmiddels zijn er in de afgelopen 25 jaar meer dan honderd uitgaven verschenen.

Een doorlopend jaarabonnement. U krijgt niet alleen de gedrukte versie, maar ook toegang tot een digitale versie van elk nummer. De digitale versie is handig om te bewaren als u naderhand nog iets wilt opzoeken.

Abonnees krijgen bovendien toegang tot het archief van alle voorgaande edities vanaf 2008, met meer dan 50 magazines in PDF-formaat!

Heeft u interesse in adverteren in Wijn en Wijngaard, lees dan verder op de pagina Adverteren.