Annaline benoemd tot ambassadrice door regionale wijnmakers

0
187

Annaline Doelen (Wijnrestaurant Mes Amis te Maastricht) wordt benoemd tot ambassadrice door de regionale wijnmakers.

De regionale wijnmakers hebben laten doorschemeren dat Annaline benoemd wordt tot ambassadrice van de Limburgse wijnen. Daar is Mes Amis ontzettend trots op!

Deze benoeming zal gebeuren op donderdag 24 augustus tussen 19.00 uur en 20.00 uur op stand nummer 3 van ‘t Preuvenemint. De regionale wijnmakers willen haar zo bedanken voor het al jarenlang promoten van hun wijnen.

Podium voor regionale wijnmakers

Sinds 2013 biedt Wijnrestaurant Mes Amis iedere maand een podium voor een regionale wijnmaker en selecteert het team van Mes Amis een regionale wijn van een bepaalde wijnmaker. De keukenbrigade bedenkt er vervolgens een passend (streek)gerecht bij. Ook worden veel regionale wijnen geschonken in arrangementen en doet het team vaak mee aan de pluk tijdens de oogst. Lees de blogs.

Voor gasten en geïnteresseerden blijft het keer op keer bijzonder dat er in Limburg zoveel professionele wijnmakers prachtige wijnen maken. ‘Onbekend maakt onbemind’, luidt het gezegde. Wijnrestaurant Mes Amis doorbreekt dat!

16 jaar vriendschap vieren

Een verheugde Annaline Doelen vertelt: “Reden voor een feestje is er dus zeker! Helemaal omdat Mes Amis dit jaar ons 16-jarig bestaan viert. En dat is alleen mogelijk doordat we goede vriendschappen hebben opgebouwd met gasten, leveranciers, medewerkers en buren. Dit is voor ons de basis voor minimaal nog 16 jaar succesvol te zijn. Een enorme stimulans is ook dat wij uitgeroepen zijn tot Meest Gastvrije Onderneming van Maastricht.”