Aspergeweekend 13 en 14 mei

0
206
Asperges
Asperges

Op zaterdag 13 mei 2017 staat er voor de vierde keer een classic car-rally op de agenda. U kunt in uw auto meedoen aan een fantastische route door de provincie. De start is bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi en de tocht voert u langs de mooiste Limburgse plekjes richting eindbestemming Restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Organisator René Smeets heeft ook voor deze editie een bijzondere route uitgestippeld. Kriskras door het Limburgse land maakt u zo kennis met allerlei onontdekte pareltjes uit de provincie. Gaat u er dit jaar met de eerste prijs vandoor?

Uiteraard wordt de inwendige mens vakkundig verwend tijdens de rally en ook bij de finish kunt u genieten van heerlijke hapjes. Chef-kok Margo Reuten en sommelier Petro Kools stellen speciaal voor u een smaakvol walking dinner samen, dat wordt genieten!

Een dag later, zondag 14 mei 2017, is het de beurt aan het Groot Limburgs Aspergediner. Onder het genot van culinaire traktaties van Margo Reuten en Petro Kools wordt u een middag lang in de watten gelegd. Samen met de Navenant Foundation, Rotary Leudal en de Confrérie de l’Asperge Limbourgondië kunt u zo ontspannen proeven van heerlijke Limburgse aspergebereidingen.

Tijdens het Aspergediner (in 2017 alweer voor de elfde keer) bij Restaurant Da Vinci, staat alles in het teken van genieten én geld inzamelen voor het goede doel, middels de traditionele veiling. Er gaan vele exclusieve objecten onder de hamer, ongetwijfeld zit er ook iets voor u tussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in