Home Webwinkel Wijnbouw Abonnement Wijn & Wijngaard

Abonnement Wijn & Wijngaard

 40,00

Wijn en Wijngaard is hét vakblad voor de Nederlandse en Vlaamse wijnbouw. Verschijnt ieder kwartaal en is gericht op zowel hobbywijngaardeniers als professionals.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Wijn en Wijngaard is hét vakblad voor de Nederlandse en Vlaamse wijnbouw. Verschijnt ieder kwartaal en is gericht op zowel hobby wijngaardeniers als professionals.

Bent u geïnteresseerd in wijnbouw? Droomt u van uw eigen wijngaard, of heeft u er al een? Wilt u uw kennis vergroten en leren van de ervaringen van anderen? Neem dan een abonnement op Wijn en Wijngaard.

In de lage landen is de wijnbouw sterk aan het groeien en snel aan het professionaliseren. Blijf bij met Wijn en Wijngaard. Boordevol interessante en specifieke artikelen over wijnbouw en vinificatie. Voor zowel de startende als de gevorderde wijnbouwliefhebbers.

In elk nummer staan enkele (vertaalde) toegankelijk geschreven wetenschappelijke artikelen, een mooi portret van een bijzondere wijngaard, wijn en spijs, praktische tips en wijnbouw nieuws. Bij elkaar ca. 38 pagina’s, elk kwartaal weer. Inmiddels zijn er in de afgelopen jaren meer dan honderd uitgaven verschenen.

Een doorlopend jaarabonnement kost slechts € 40,-. U krijgt niet alleen de gedrukte versie, maar ook toegang tot een digitale versie van elk nummer.

Als bonus krijgt u gratis toegang tot het complete archief 2008 t/m nu van het blad ‘De Wijngaard’, de voorloper van ‘Wijn en Wijngaard’.