Preuvenemint inspireert kunstenaar

0
259
Kunstenaar toont schilderijtje.

“Tatatataaa” daar is het dan: het kunstwerk dat Robert Jan van Melle speciaal heeft gemaakt ter ere van de start van routedesvins.nl. Aan de vooravond van het Preuvenemint heeft hij niet lang hoeven te zoeken naar inspiratie, het grootste culinaire evenement van ons land.

Het schilderij werd in ontvangst genomen door Norbert Meijs, hoofdredacteur van Route des Vins, die het kunstwerk omschrijft als “dynamisch, kleurrijk en verfrissend, precies zoals routedesvins.nl wil zijn.”

Nu de website bijna twee maanden in de lucht is en er steeds meer artikelen verschijnen over bijzondere wijn- en spijscombinaties in de regio Zuid-Limburg, toont hij zich tevreden over de positieve reacties van restaurateurs, wijnhandelaren en lezers. Er zit nog “veel meer in het (wijn)vat”, dus volg ons zeker de komende tijd. Of nog: beter haak aan en ontwikkel met ons mee.

Wij zijn nog op zoek naar inspirerende bloggers/vloggers, wijnschrijvers, kookgekken, culinaire betweters, bevlogen wijnboeren, filosofische schapenhoeders, enzovoorts. Heb je tips? Wie wil met ons de bijzondere adresjes delen van de beste visboer, die geweldige banketbakker, die fruitboer of slager?

Help ons deze site te maken zoals u hem wilt hebben: nuttig, informatief en onderhoudend. Neem contact op met Norbert via norbertmeijs@home.nl

Robert Jan van Melle voegt de daad bij het woord: “Binnenkort brengt WijnenSpijs.nl een kunstig wijnaccessoire uit van mijn hand.” Wat dat precies inhoudt, daarover volgt binnenkort meer nieuws…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in