Home Webwinkel Overige De Limburgse wijnroutekaart (digitaal)

De Limburgse wijnroutekaart (digitaal)

 5,00 incl. btw

Ontdek de Limburgse wijnen met deze Limburgse wijnroutekaart. Er staan wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg op, waarvan je er vele kunt bezoeken. Je wordt tevens lid van de wijnclub “Vrienden van Limburgse wijn”.

Beschrijving

Ontdek de Limburgse wijnen met deze digitale Limburgse wijnroutekaart. Er staan wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg op, waarvan je er vele kunt bezoeken. Ook staan er terrassen op die Limburgse wijn schenken en natuurlijk ook een aantal restaurants waarvan wij weten dat zij geslaagde wijn- en spijscombinaties maken. Met Limburgse wijn uiteraard.

Deze Limburgse variant van de bekende route des vins helpt je om de Limburgse wijn te ontdekken en het verhaal erachter te horen. De wijngaarden die je kunt bezoeken staan op de kaart. Vaak kan je de Limburgse wijnen direct bij de wijnboer kopen en ook dat staat op de kaart aangegeven.

De stichting Promotie Limburgse Wijnen en de Limburgse wijnboeren wensen je een plezierige ontdekkingstocht!

Je koopt een digitale (pdf) versie van deze kaart voor slechts 5 euro en je wordt tevens lid van de wijnclub “Vrienden van Limburgse wijn”