Wine Fair Lanaken 26 t/m 28 oktober 2018

0
364

Het leukst wijnevenement van Vlaanderen is de Wine Fair (zie ook de Facebook-pagina) in Lanaken. Op 26, 27 en 28 oktober kun je in het cultureel centrum van Lanaken tientallen stands bezoeken.

De Wine Fair is zoveel meer dan een gewone wijnbeurs. Het is een echt Wine & Food festival voor iedereen. Chocolatiers matchen de lekkerste chocolade met de beste wijnen, je kan aan den lijve ondervinden dat kaas niet enkel smaakt met bier, en genieten van streetfood aan diverse foodtrucks.

Stefan Frissen: “We bieden heel wat rand-animatie aan. Dit maakt van de Wine Fair een waar ‘outside the box’-gebeuren, een lifestyle event waar jong en oud zal kunnen genieten van alles wat er rond hen gebeurt en dat alle zintuigen zal prikkelen. Natuurlijk kun je na dit alles je favoriete wijn aankopen en meteen mee naar huis nemen of bestellen. Een leuke nieuwigheid is de WAW, de Wine AfterWork die zal plaatsvinden op vrijdag 26 oktober van 19u – 23u30, waar u wijn kan degusteren op leuke lounge beats van Dorine Fox.

Op vertoon van de Vrienden van Limburgse Wijn clubkaart mag je gratis iemand meenemen. Dus twee personen samen voor slechts 4 euro entree!