Wijnrestaurant dit jaar in de “Overst” wijngaard

0
175

Patriek en Annaline Doelen van Wijnrestaurant Mes Amis uit Maastricht. “Er is zo veel moois om te laten zien in Zuid-Limburg”, zegt chef Patriek Doelen, “en er is ook zo veel te proeven tijdens vierde editie van het Wijnrestaurant op het Land”.

Landgoed Overst met haar Wijngaard aan de Winthagerweg te Voerendaal is wederom de locatie voor het Wijnrestaurant op het Land. Dit grondgebied tegenover de Hoeve ‘Overst Voerendaal’ dat sinds 2003 met wijnranken is bebouwd, is een droogdal in het plateau van Ubachsberg. Naast de wijngaard bevinden zich hier ook een Limburgs hellingbos, kalkgrasland en een hoogstamboomgaard van oude fruitrassen. Zelfs de oude wandelpaden zijn in ere hersteld. Ook nu staat het restaurant weer midden tussen de wijngaarden, waardoor het in zijn geheel omringd is door wijnranken die klaar zijn om geoogst te worden.

De locatie van de wijngaard ligt midden in het hart van het Zuid Limburgse heuvellandschap waar de grillig glooiende heuvels zich uitstrekken en een prachtig decor vormen. Wijnrestaurant op het Land draagt bij aan de identiteit van Voerendaal, promoot het lokale product en zorgt voor exposure van de gemeente Voerendaal.

Wijnrestaurant op het Land 4e Editie: vanaf woensdag 26 juli t/m zondag 20 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in