Fietstocht & Wijn, steeds populairder

0
121

Patrick Franken (Limburg Wine) begon met trails. Voor de runners een mooie variant langs de wijngaarden met op het einde een Limburgse wijn proeverij.

Een variant daarvan zijn de fietstochten. Toch merkte hij snel dat de de mountain bike onder de sportieve Bourgondiërs het beste aanslaat. Vandaar dat hij meer van deze MB tochten organiseert op 29 oktober 2023 is er weer weer een.  Een leuk artikel stond in de Navanant.

Bij Maurice Warnier (Vinteur) gaat de gemiddelde bezoeker met een e-bike op pad. Voor de bezoekers van het pop-up wijnrestaurant in het land heeft hij een speciaal arrangement.

Een erg leuke trip is de fietstocht langs de wijngaarden in Noorbeek en de Belgische Voerstreek op 20 augustus 2023. Tijdens deze wijntrip vertelt wijnkenner Maurice je bijna alles over de historie van de wijncultuur, de voorwaarden voor wijnbouw en werkzaamheden in de wijngaard en wijnkelder. Uiteraard wordt er onderweg een glaasje geproefd. Bij terugkomst kun je lekker verder genieten door te lunchen bij forelkwekerij en Restaurant Commanderie 7, Voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in