Popup-wijnrestaurant in de wijngaard

0
1060

Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal zal als locatie dienen voor de tweede editie van Wijnrestaurant op het land.

‘Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin. Het restaurant zal worden geplaatst te midden van de wijngaard, waardoor het in zijn geheel omringd is door wijnranken vol rijpe druiven, klaar om geoogst te worden’, aldus Stan Beurskens, eigenaar en wijnmaker van St. Martinus.

Beurskens is ontzettend trots dat ‘Wijnrestaurant op het land’ neerstrijkt op zijn wijngoed. De locatie van de wijngaard ligt midden in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Het wijnrestaurant draagt bij aan de identiteit van Voerendaal, promoot het lokale product en zorgt voor bekendheid van de gemeente Voerendaal. Het thema wijnbouw heeft bovendien een centrale plek in het themaproject “Oerland van Kalk”.

Tevens worden er samenwerkingen aangegaan met de bestaande initiatieven “Zomerfestival Voerendaal” en “Land van Kalk”.

Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals kalfstartaar van het Blanc Blue Belgerund, Huzarensalade met Limburgse gerookte Forel of verschillende soorten regionale kazen, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers. Niet in een regulier restaurant maar in een uniek popup-restaurant midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland waar men van 12 september tot en met 4 oktober van de mooiste regionale wijn-spijscreaties kan genieten.