Optreden bij wijnrestaurant op het land

0
49

Wijnrestaurant op het Land presenteert John Tana’s eerste complete restaurantervaring. Een unieke avond waarin u wordt meegenomen op een culinaire en muzikale reis door het repertoire van John Tana. (een personage van de Nederlandse volkszanger Seth Verhaegen.)

Het fictieve personage John Tana zou opgegroeid zijn in een ongure buurt in Marseille waar hij al van kleins af aan bezig was met muziek maken. In 1989 startte hij zogezegd in Maastricht met zijn muziekcarrière, maar pas in 2022 begon de zanger eindelijk wat succes te kennen. Tana is meestal gekleed in een wit maatpak met een zwarte vlinderdas en hij draagt altijd een pilotenzonnebril. Optreden doet hij vaak met een sigaret in de hand. Daar hij francofiel is, heeft hij een roeping dé nieuwe Maastrichtse chansonnier te worden, een muziekfiguur waar volgens hem in de stad grote behoefte aan is. Zijn muziek maakt gebruik van Franse covers zoals Joe Dassin, Gérard Lenorman en Patrick Bruel. Zijn zang is in verfranst Maastrichts, in het Frans ‘Maastrichtois’ genoemd.

Chef Patriek Doelen heeft aan de hand van de teksten van John Tana een speciaal 5 gangen menu gecreëerd. John Tana verzorgt het aperitief met zijn eigen Champagne en Annaline Doelen voorziet u van de mooiste Limburgse wijnen. Na afloop van het diner zal John Tana zich van zijn beste kant laten horen door middel van een bijzonder optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in