Doe je mee? Wedstrijd voor creatieve schrijvers

0
132

Wie wint de wedstrijd voor schrijvers, fotograven, bloggers en vloggers?

Als je een storyteller bent van mooie verhalen die de moeite waard zijn om door te vertellen, dan willen wij je graag uitdagen. Voor de eer en een eindproduct in de vorm van een boekje met de mooiste verhalen.

Voor de winnaar/winnares hebben wij een prachtige prijs: een wijnreis in Limburg met gids en een aardig wijnpakket. Voor elke deelnemer een tweetal boekjes. Een om te houden, een om weg te geven. Want geluk verdubbel je door te delen.

Hoe deel te nemen?

Schrijf je in via secretariaat@routedesvins.nl met onderwerp “wedstrijd” en geef je naam door. Van ons ontvang je daarna de wedstrijdregels. Ga direct van start, profiteer van de oogstperiode. Iedereen mag mee doen.

Voorbeelden?

Nog geen inspiratie? Ga eens op bezoek bij een van de onbekende wijnbouwers. Ga op zoek naar de mooiste plekjes. Ga eens picknicken in een wijngaard. Help mee met druiven plukken. Praat eens met de plukkers. Ga kijken naar het ontstelen en persen van de druiven. Vraag vooral door en ontdek wat ze doen met het restafval. Proef de verschillende maak stijlen. Wat vinden de toeristen van onze wijnen? En wat vinden de locals ervan? Hoe zit het met de geschiedenis? Met de bodem, het terroir. Kijk, ruik en proef!

De beste uitingen zullen worden opgenomen in de content-base waarmee wij de Limburgse wijn gaan promoten. Ook in print, in een leuk boekje of tijdschrift.