Wijnfeest in Montfort

0
82
dineren met limburgse wijn
dineren met limburgse wijn

Het eerste Moferter Wienfiës gaat door! Dit wijnfeest, op a.s. zondag 5 september, is genieten van heerlijke wijnen, lekkere hapjes en tal van overige dranken op een bijzondere locatie met een gevarieerd (muzikaal) programma. En daarvoor is geen lange rit naar de Moezel nodig, maar gewoon in de eigen streek.

Wil je meegenieten van het goede Limburgse leven, met onder meer de wijnen van Wijngaard De Deelgaarderberg? Bestel dan vandaag nog je ticket via https://www.ticketkantoor.nl/shop/wijnfeest.

Toegangsprijzen: Volwassen 9,50 euro, jongeren (13 t/m 17 jaar) 7 euro, kinderen (5 t/m 12 jaar) 5 euro. Daarbij is inbegrepen een heerlijk glas Federweisser (voor minderjarigen uiteraard fris) met een stuk Flammkuchen.

Het Moferter Wienfiës is overwegend in de openlucht. Ook kunnen uiteraard de binnenruimten van het kasteel bezichtigd worden en geven onze kasteelgidsen een rondleiding door de kasteeltuin met daarin onze eigen wijngaard die dit jaar niet alleen produceert voor de Solaris-wijn van de Deelgaarderberg, maar voor het eerst ook voor de Rondo.